خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری سود و عدم تقارن اطلاعاتی با فرمت docx در قالب 53 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

سود یكی از اقلام مهم و اصلی صورت های مالی است كه در نوشته های مختلف كاربردهای متفاوت دارد.  معمولاً سود به عنوان مبنایی برای محاسبه مالیات،عاملی برای تدوین سیاست پرداخت سود تقسیمی،راهنمایی برای سرمایه گذاران و تصمیم گیری و عاملی برای پیش‌بینی در نظر گرفته می‌شود. یكی از كاربردهای اصلی سود، استفاده از آن به عنوان ابزاری برای پیش‌بینی است كه افراد را در امر پیش‌بینی سودها و رویدادهای اقتصادی آینده یاری می كند.  در واقع ثابت شده است كه برای پیش‌بینی مقادیر هر نوع سود می توان از مقادیر سود در گذشته استفاده كرد. (بلكوئی،  1381). 

 

 


مفهوم سود حسابداری در بیانیه شماره یك هیأت استانداردهای حسابداری مالی  فرض شده كه سود حسابداری معیار خوبی برای ارزیابی عملكرد واحد تجاری است و می تواند برای پیش‌بینی گردش آتی نقدی مورد استفاده قرار گیرد.  دیگر صاحب نظران فرض می كنند كه سود حسابداری از لحاظ كلی،  اطلاعاتی مربوط در مدل های تصمیم گیری سرمایه گذاران و اعتباردهندگان محسوب می‌شود.  امّا اعتبار این فرضیات از طریق تحقیقات مشاهده ای تأیید نشده است. 

 

 

 

فهرست مطالب

1-2- مقدمه

2-2- اعلان سود و سودمندی محتوای اطلاعاتی آن

3-2: مفهوم عدم تقارن اطلاعاتی

1-3-2- فرضیه عدم تقارن اطلاعاتی مبتنی بر مدل بارون

2-3-2-فرضیه عدم تقارن اطلاعاتی مبتنی بر مدل راك

3-3-2- مبانی نظری تفاوت قیمت پیشنهادی خرید و فروش اوراق بهادار

4-3-2: عمق بازار

5-3-2 عدم تقارن اطلاعاتی و دامنه قیمت پیشنهادی خرید و فروش سهام

6-3-2-نظریه بازار كارای سرمایه

7-3-2كارایی اطلاعاتی

8-3-2كارایی تخصیصی

9-3-2كارایی عملیاتی

پیشینه

منابع