خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه دوران گذر اینترنت و فناوری اطلاعات در ایران با فرمت docx در قالب 16 صفحه ورد بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

 

 در روستاهها از جمله اهداف برنامه اصول و عمل جامعه اطلاعاتی بوده است که در ICT بدون شک توسعه اجلاسهای سران کشورها در ژنو و تونس مورد توجه قرار گرفته است . در اجلاس جامعه اطلاعاتی تونس حتی شرکتهای بزرگی مانند آی بی ام، مایکروسافت، سیسکو و اینتل، روستائیان و مناطق محروم و ب صورت ویژ یونسکو توانمند سازی زنان را جزء برنامه های دراز مدت خود قرار داده بودند . طرح توزیع کامپیوترهای 100و سازمان ملل متحد نیز نشان دیگر از توجه جهانی به جامعه اطلاعاتی دلاری با همکاری دانشگاه  روستایی دارد. بنابراین برای کشور ما تلاش در ساخت جامعه اطلاعاتی روستایی یک فرصت مغتنم است.  

 

 

 

فناوری اطلاعات و ارتباطات با توجه به گستردگی و امکانات بالقوه اش،شرایط و بسترهای مناسبی را در راه کاربردی شدن تکنولوژ ی در کلیه شئون زندگ  بشر به و یژه در امر اقتصاد و حیات اقتصادی جوامع فراهم کرده است، تا جا یی که می توان گفت " در دنیای حاضر ، سلامت اقتصاد ی ملت ها با سطح مهارت ها یشان درفناوری اطلاعات و ارتباطات سنجیده می شود و در ا ین میان نقش و جایگاه آموزش و توسعه ی مهارت ها ی علمی و عملی در روند توسعه همه جانبه جامعه بدون تردید بسیار مهم خواهد بود". از جمله بخشهای اجتماع که نیاز به توسعه فناور ی اطلاعات در آن ضروری  می نماید روستاها هستند . در زمان حاضر 40 درصد از جمعیت کل جهان در روستاها جای گرفته اند .(فخر زادگان و همکاران،1390)

 

 

 

فهرست مطالب

دوران گذار فناوری اطلاعات ایران

2-9-فناوری اطلاعات و ارتباطات و روستاهای ایران

2-9-1--مدیریت روستایی و توسعه کشاورزی ،ICT

2-9-2-ترویج کشاورزی و فناوریهای ارتباطات و اطلاعات

2-9-2-1-رویکرد های برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات

2-10-تاریخچه سرویسهای اینترنتی و پیدایش آنها

2-10-1-کیوسکهای اینترنت در کشورهند

2-11-اهداف دفاتر

2-12-مدل های TTF, UTAUT  

2-12-1-مدل TTF

2-12-2-مدل UTAUT

2-13-روستاهای شهر زادهان

2-14-پیشینه تحقیق

منابع