در این پژوهش که پروپوزال فرهنگ سازمانی در مدارس می باشد به بررسی چگونگی فرهنگ سازمانی در مدارس عادی و مدارس خاص پرداخته شده است. این تحقیق در پنج فصل تدوین شده است و به بررسی مقایسه ای فرهنگ سازمانی مدارس خاص با مدارس عادی شهرستان بندرعباس می پردازد. 

 


روش این تحقيق توصيفي از نوع علی مقایسه ای می باشد. تحقیق توصیفی شامل جمع آوری اطلاعات برای آزمون فرضیه یا پاسخ به سوالات مربوط به وضعیت فعلی موضوع مطالعه می شود. یک مطالعه توصیفی چگونگی وضع را تعیین و گزارش می کند یک نمونه متعارف تحقیق توصیفی شامل ارزیابی نگرش ها یا عقاید نسبت به افراد سازمان ها رویدادها یا رویه ها می گردد (خاکی، 1382 ص 125).تحقیق توصیفی آنچه را که هست توصیف و تفسیر می کند و به شرایط یا روابط موجود عقاید متداول فرایندهای جاری آثار مشهود یا روندهای در حال گسترش توجه دارد (خاکی به نقل از جان بست، 1371، ص 125).

 

 

در این تحقیق علی مقایسه ای کشف علت ها یا عوامل بروز یک رویداد یا حادثه یا پدیده موردنظر است، بنابراین پس از آنکه واقعه ای روی داد، تحقیق درباره آن شروع می شود. در اینجا محقق در متغیرها دخل و تصرفی نداشته، اساساً حضور ندارد و آنها را نمی شناسد بلکه تحقیق علی را انجام می دهد تا این متغیرها و عواملی را که باعث بروز واقعه شده است، شناسایی کند (حافظ نیا، 82، 1389). 

 



فرهنگ سازمانی به عنوان مجموعه ای از باورها و ارزش های مشترک بر رفتار و اندیشه اعضای سازمان اثر می گذارد و می توان نقطه شروعی برای حرکت و پویایی و یا مانعی در راه پیشرفت به شمار آید. فرهنگ سازمانی از اساسی ترین زمینه های تغییر و تحول در سازمان است نظر به اینکه برنامه های جدید تحول بیشتر به تحول بنیادین سازمانی نگاه می کند که از این رو هدف این برنامه ها تغییر و تحول فرهنگ سازمان به عنوان زیربنای تحول است.  فرهنگ سازمانی از اساسی ترین شاخص های سازمانی است که وضعیت، کیفیت ، کمیت و میزان آن بر سازمان تأثیرگذار است.

 

 

 

 

 


فهرست مطالب 
چکیده    1
فصل اول : طرح تحقیق 
1-1- مقدمه    2
1-2- بیان مساله    3
1-3- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق    5
1-4- اهداف تحقیق    7
1-5- سوالات تحقیق    7
1-6- تعریف واژه ها و اصطلاحات    8
تعریف نظری    8
مولفه های فرهنگ سازمانی    9
تعریف عملیاتی    10


3-1- روش تحقیق:    
3-2- جامعه آماری    
3-3- نمونه آماری    
3-4- ابزار گرد آوری اطلاعات    
3-7- روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات    

 

 

منابع