هدف از این تحقیق بررسی تعامل رفتاری عاطفی دانش آموزان با فرمت docx در قالب 25 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 


فهرست مطالب
تعامل رفتاری عاطفی دانش آموزان
2-1-3- مفهوم تعامل دانش¬آموز 
2-1-3-1- دیدگاه¬های نظری در مورد تعامل دانش¬آموز 
2-1-3-1-1-  الگوی انگیزشی 
2-1-3-1-2- الگوی آشنایی - مشارکت 
2-1-3-1-3- نظریه کنترل اجتماعی 
2-1-3-1-4- نظریه دلبستگی 
2-1-3-2- تعامل رفتاری 
2-1-3-3- تعامل عاطفی 
2-2- تحقیقات پیشین 
2-2-1- ویژگی¬های شخصیتی و تعامل رفتاری - عاطفی 
2-2-3- تفاوت¬های جنسیتی و تعامل رفتاری - عاطفی 
2-3- نتیجه گیری 

 

 

یکی از مهم¬ترین اصول روانشناسی تربیتی این است که آموزگاران نمی¬توانند صرفا به دانش¬آموزان آگاهی بدهند، دانش¬آموزان باید آگاهی را در ذهن خودشان بسازند. آموزگاران می¬توانند نردبانی را در اختیار دانش¬آموزان قرار دهند که به درک عالی¬تر منتهی می¬شود، اما دانش¬آموزان خودشان باید از این نردبان بالا روند (اسلاوین، 2006).

 

 

همچنین رویکردهای سازه¬نگر معتقدندکه آگاهی فرایند است و یادگیرنده¬ها باید به صورت فردی و فعالانه اطلاعات پیچیده را کشف کنند تا آنها را متعلق به خودشان سازند (اسلاوین، 2006). از لحاظ نظریه یادگیری نیز، تاثیر یادگیری فعال روشن است: همان قدر که ما عملمی¬کنیم، دانش به دست می¬آوریم، که این دانش بر فعالیت¬هایمان تاثیر گذاشته و دانش¬مان را تغییر می¬دهد (جانسن، راهر و مرفی، 1991).

 


در اوایل دهه 1980 کمیسیون ملی آموزش و پرورش آمریکا طی گزارشی با عنوان ملت در خطر، اذعان داشت که در سیستم آموزشی یک غفلت جدی وجود دارد (کمیسون ملی آموزش عالی ، 1983). بعد از گزارش این کمیسیون تلاش¬های گسترده¬ای برای شناسایی عواملي که در ترک تحصیل زیاد دانش¬آموزان و موفقیت پایین آنان در مدرسه مؤثر است صورت گرفت. 

 


نکته قابل توجه این بود که تعامل دانش¬آموز به عنوان یک عامل کلیدی برای موفقیت در ادامه تحصیل دانش¬آموزان شناسایی شد. تعامل دانش¬آموز توضیح می¬دهد، هنگامی که دانش¬آموزان با محیط مدرسه و با فعالیت¬های کلاسی روبرو می¬شوند چطور رفتار کرده، احساس و فکر می¬کنند (فردریکس، بلومن فیلد و پاریس ، 2004). 

 


تعامل دانش¬آموز به این صورت نیز تعریف شده است: هنگامی که دانش¬آموزی فعالانه از طریق افکار، احساسات و اعمالش در مدرسه مشارکت می¬کند که این تلاشی برای افزایش موفقیت دانش¬آموزان است و از ترک تحصیل آنان جلوگیری می¬کند (آپلتن، کریستنسون و فرلانگ ، 2008؛ کریستنسون و همکاران، 2008، فردریکس، بلومن فیلد و پاریس، 2004؛ فرلانگ، ویپل، جین، سای منتال، سولیز وپانتانا ، 2003). 

 

 

محققان به گسترش مفهوم تعامل دانش¬آموز علاقه دارند چرا که فکر می¬کنند این سازه پیش¬بینی کننده مهم عدم ترک تحصیل دانش¬آموزان در دبیرستان و اکتساب موفقیت¬های بیشتر توسط آنان است. افزایش احساسات مثبت درباره مدرسه در طی نوجوانی به پیشرفت تحصیلی بیشتری منجر می¬شود و از آن طرف کاهش تعهد نسبت به مدرسه و آموزش، به بزهکاری نوجوان منجر می¬شود (اسکینر و همکاران،2009).